Cremă tratament

Cremă tratament

Indicată în formele ușoare și medii de acnee ale adolescentului și adultului, precum și ca adjuvant pentru tratarea acneei severe (în asociere cu tratamentele medicamentoase recomandate de mediul dermatolog). Cele două formule patentate din crema-tratament blochează excesul hormonilor implicați în acnee cât și efectul nicotinei care expune tenul la acnee. Scade producția de sebum și atenuează semnele specifice pielii fumătorilor. Hrănește pielea cu tendința de acnee și o ajută să se vindece, acționând asupra fiecărui factor patogenic din acnee. Este eficientă chiar și după bărbierit, când pielea este mai sensibilă. Acțiune dovedită prin studii clinice. 

Compoziție

Iris Florentina®, Chelisin®, extract Aloe barbadensis, extract Trifolium pratense, glicerină, vitamina A și E, zinc, bisabolol, retinil palmitat, uree, acid lactic, niacinamidă, carnitină.

Mod de folosire

Cum: Aplică de 2 ori pe zi, pe zonele afectate
Când: Dimineața și seara
Zonă: Față, gât, umeri
Cât timp: minim 3 - 6 luni

Recomandare

Curăță pielea cu Pharmacore® Acne Control Gel pentru Curățare înainte de aplicare și asociază cu suplimentul Pharmacore® Oral (plicuri) pentru a avea beneficiile complete ale terapiei IN/OUT.


Comandă acum
specialist-tratare-acnee

Nu fi timid!
Cere sfatul specialistului nostru!

Ana Maria Dumitrescu, medic primar dermatovenerolog, e gata să te ajute în lupta anti-acnee!
Cere sfatul specialistului

Vezi ce schemă de tratament ți se potrivește:

Alege sexul

Uite cum este să fii social!